Ana içeriğe atla

Kudurmuş Değil, Alışmış Diyarbakırspor

Bu bir korner atışı

Dün oynana(maya)n Diyarbakırspor - Bursaspor maçındaki olayların bende uyandırdığı tek tepki şu: Çok normal.

Sana bana değil, orda bulunana normal. O coğrafyayı yaşayana normal.

Alın size kanıt.

Diyarbakırspor başkanı Çetin Sümer'in maçtan sonra yaptığı açıklamalar:

"Bursasporlu futbolcular zaten organize olmuşlardı. Maçı oynamamak için seyirciyi tahrik edip, maçın tatil olmasını istiyorlardı. Ben ve yöneticilerim futbolculara atılan cisimlerin önüne geçerek kalkan olmaya çalıştık. Bu olayları tasvip etmiyoruz. Tribünden atılan yabancı cisimlerin bizim oyuncularımıza da gelmesi ve yardımcı hakemin sırtına gelmesine rağmen kendini yere atarak başını tutması düşündürücüdür. Herkes bahane arıyordu. Görüntüler yayıncı kuruluşta mevcuttur. Bizler elimizden gelen tüm çabayı sarf ettik. Ancak sahaya atılan yabancı maddelerin sorumlusu Diyarbakırspor yönetimi değil, güvenlik görevlileridir"

Diyarbakırspor teknik direktörü Güvenç Kurtar'ın maçtan sonra yaptığı açıklamalar:

"Hakemin başına cisim gelmesi talihsizlikti. Seyircimiz tam da durulacak gibiydi, erteleme kararı bu kadar erken alınmamalıydı."

Görüntüleri izlemek isteyenler için:



Şimdi biraz seviye düşecek ama, ulan hakemin başına gelmesi şanssızlık ne demek? Bursaspor'lu oyuncu hedeflenmişti o taşlar atılırken. FARKINDA MISIN O DA İNSAN! Sen de bir Süper Lig takımının teknik direktörüsün. Nasıl bunu söylersin? Ya bir Süper Lig kulübünün başkanı ne diyor? Taş aslında hakemin sırtına gelmiş ama o kafasını tutmuş kaçmış. Görüntülerden gördüğüm şu, yan hakem üstüne taş yağarken Bursasporlu oyuncuya o korneri attırmaya çalışıyor. Daha ne yapsın? Diyarbakırspor başkanına soralım, o çağrılan futbolcu kendisi olsa o korneri atmaya gider mi? Ben kesinlikle gitmem. Zorunda mıyım? Değilim. Orda kimseye taş gelmesine gerek olmadan maç durmalıydı zaten.

Ben Diyarbakırspor'un bu ligde olmasını sonuna kadar destekleyenlerdenim. Ama dünkü olayları yaşayıp "ertelenmeyebilirdi" , "hakemin başına yanlışlıkla taş geldi" gibi bir düşünce, anca bunları her gün yaşayan biri olsam aklımdan geçerdi. Bunları her gün yaşayanlar da bu açıklamaları yaptı.

Budur.

Ofansif'teki yorumlar için:
http://www.ofansif.com/basin-yayin/spor-haberleri/kudurmus-degil-alismis-diyarbakirspor/37080.aspx

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İddia Ediyorum Galatasaray - Atletico Madrid Maçına Bilet Kazanacak Taraftar Bulabilirim!

Merhaba sevgili okuyucu, GSBilyoner 'in yardımıyla Galatasaray - Atletico Madrid maçına bilet veriyorum. Düşün yani ben almıyorum, size veriyorum. Ühühü. Galatasaray taraftarının üye olarak takımına büyük katkı sağladığı GSBilyoner sistemine üye olurken herhangi bir ekstra ücret ödemediğinizi hatırlatalım. Sen üye oluyorsun sadece, takım gidip Keita'yı Baros'u alabiliyor. Böyle bir iş modeli :) Sorumuzu sormadan önce nasıl üye olunduğunu anlatalım! : Öncelikle şuraya giriyorsunuz ve üye oluyorsunuz. Üye olurken kişisel bilgilerinizde tuttuğunuz takımı GALATASARAY olarak belirliyorsunuz. Bu kadar. Aşağıdaki soruya cevap verirken, doğru cevapla birlikte GSBilyoner üye numaranızı da yorum olarak yazmanızı isteyeceğim. Soruya doğru cevabı veren 30. ve 50. kişi Agüero ve Forlan'ı stadda izleyecek. Eğer yorum sayısı 100'ü bulursa bence 3. bilet de 100. kişiye verilebilir :) O yüzden yorum yapmayı ihmal etmeyin, kazanma şansınızı tepmeyin! GELELİM OLDUKÇA KOLAY OLAN SO

Hasselbaink Samsun Dostlar Kıraathanesinde!

Nezih Türk spor basınımız öğretti bana böyle başlık atmayı :) Fotoğraftaki siyahi arkadaşımız, Atletico Madrid ile İspanya'da gol kralı olmuş, Chelsea'de oynamış, Hollanda milli takımında görev almış dünyanın en güzel isimli oyuncularından Jimmy Floyd Hasselbaink. Fotoğraftaki bıyıklı arkadaşımız, büyük ihtimalle tüm dünyadan tuttuğu siyahi oyuncuları Türk kulüplerine kakalayan, "hızlı bu zenci işte tazı gibi koşuyor" deyip kulüp başkanlarına gol makinesi diye çamaşır makinesi satan bir menajer. Fakat bu sefer makineyi doğru tutturmuş, ama bunun farkına ne o ne de Samsunspor varmış. Koskoca JFH, sen Samsun'a gel, böyle kahvelerde otur çay iç, sonra beğenilme git. Bu Samsunspor aynısını Sami Hyypia'ya da yaptı diyorlardı. Doğrudur. Şunu da herkes hatırlıyordur: JFH: Baba naber? Alpay Özalan: ... ??!

Forma Arkası #23 - Vennegoor of Hesselink

  Sığmıyor. Kısaltsaydınız bari! Vennegoor of Hesselink nedir abicim.