Ana içeriğe atla

Galatasaray'ın Yeni Kaptanı: ÜLKER

Galatasaray yönetimi, 2009-2010 sezonu kaptanlık pazubandını Ülker'e teslim etti. Geçen sezon performansını iki katına çıkararak kollardan forma arkasına transfer olan Ülker, "Parasıyla değil mi?!" açıklamasını yaptı.

Ülker'in adını oraya yazdırmak için verdiği para, Galatasaray kulübünün bir sezonda forma satışından kazandığı ortalama geliri aşıyorsa sevineceğim. Zira numaranın üstünde Ülker yazan formayı naapsın taraftar? Forma satışlarının düşeceği belli.

Yazımı klasik ve sevdiğim bir tezahüratla bitirmek istiyorum:

Arda Turan Olleeeey!

Yorumlar

Selocan dedi ki…
İnş. o şekilde satılmaz formalar. Ufak bir ümit de olsa sadece göğüs reklamlı satılma olasılığını düşünüyorum fakat geçen sene kollardaki reklamla satıldıldığını hatırlayınca galiba bu sene de sırtta o reklamla satılacak.

Bir de "Ülker'in adını oraya yazdırmak için verdiği para, Galatasaray kulübünün bir sezonda forma satışından kazandığı ortalama geliri aşıyorsa sevineceğim." demişsin. Evet maalesef öyle 35 milyon tarafarı olan takım (sadece Türkiyede) bir senede ülkerin verdiği 27 milyon euroyu formalardan takıma kazandırmıyor. Dünyanın hiçbir kulübü Real, Man U, Juve Boca vs... kendi ülkesinde bu kadar taraftara sahip değil bir ülke nüfusu kadar taraftarımız var. ve evet ne yazık ki forma satışlarından takım 27 milyon euro kazanamıyor. Bazı şikayetlerimiz var tabi ama kendimize de biraz bakmak lazım.

Biz hala gittigidiyorda birebir görünümlü fakat çakma yarı fiyatına adidas formaları alırken takım nasıl kar etsin. Eskiden stad çevresinde satılan çakma formaların aynısı bu formalar, üzerlerinde adidas yazması onların çakma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. varsın yazsın, kulüp kazanmadığı sürece o stad dışında satılan çirkin görünüşlü formalardan bir farkı yok benim için.

Tabiki herkesin alım gücü yok neden almıyorsun denemez fakat 35 milyon taraftarın sadece 2 milyonu her sene yeni forma alsa ülkerin sırt reklamına ihtiyacımız kalmaz. Aslında 27 milyon euro, 750bin forma parası, fakat adidasın karı cartı curtu kafadan 2 milyon hesap yaptım belki daha da azdır.
Selocan dedi ki…
Bu arada 35 abartı olmuş ona 25 diyelim :D ki bu birşeyi değiştirmez.

esas konuyu unuttum bunları yazarken. Arda bu numarayı hakeden tek kişi ve kaptanlığı da hakeden 2 kişiden biri bana göre. Diğeri Emre Aşık zaten bir sakatlık olmazsa yedek kalacak fakat ben yine de oynadığı maçlarda son sezonu şerefine kaptanlığın ona da verilmesinden yanaydım. Ayhan ve Sabri bunu haketmiyorlar (bence!!) Ardaya ekstra motivasyon olur bu sene mükemmel oynar seneye de iyi paraya Avrupaya gider. Helal olsun Arda Turan
adozzi21 dedi ki…
kesinlikle böyle satılmaması lazım formaların..
Metonet dedi ki…
avusturya ligi gibi heryerde reklam, reklamlarda aynı hep. ülker,cola turka, türk telekom,avea, turkcell. bu arada ülker €27m veriyosa bjkye de ona yakın birşey veriyordur, fener'e de. €75m'unu harcamaz onlar, bir ton tv'de reklamları çıkıyor. 7,5 verip 75 gösteriyodur. Juve,Milan 4-5 milyon dolar alıyor forma reklamına. bi vodafone veremedi reklam be. daha güzel gözükürdü.
Adsız dedi ki…
Hadi bari her yerinde reklam var forma tasarımları güzel olsunda oradan kurtarın!!!
bilog dedi ki…
Herkes doluymuş bu konu hakkında demek :) Bu tepkileri keşke görseler, bu adamlar böyle almaz bu formaları böyle satmayalım deseler. Galatasaray yönetiminin blogları takip eden adamları olsa, ah ah. Neyse, sadede geleyim. ben numaranın üstünde ülker yazan formayı almam arkadaş. Alırsam da bir şeyler yaparım o logoya. Oynarım iğrenç bir hale getiririm. Sonra da internette yayarım. Ona göre :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

İddia Ediyorum Galatasaray - Atletico Madrid Maçına Bilet Kazanacak Taraftar Bulabilirim!

Merhaba sevgili okuyucu, GSBilyoner 'in yardımıyla Galatasaray - Atletico Madrid maçına bilet veriyorum. Düşün yani ben almıyorum, size veriyorum. Ühühü. Galatasaray taraftarının üye olarak takımına büyük katkı sağladığı GSBilyoner sistemine üye olurken herhangi bir ekstra ücret ödemediğinizi hatırlatalım. Sen üye oluyorsun sadece, takım gidip Keita'yı Baros'u alabiliyor. Böyle bir iş modeli :) Sorumuzu sormadan önce nasıl üye olunduğunu anlatalım! : Öncelikle şuraya giriyorsunuz ve üye oluyorsunuz. Üye olurken kişisel bilgilerinizde tuttuğunuz takımı GALATASARAY olarak belirliyorsunuz. Bu kadar. Aşağıdaki soruya cevap verirken, doğru cevapla birlikte GSBilyoner üye numaranızı da yorum olarak yazmanızı isteyeceğim. Soruya doğru cevabı veren 30. ve 50. kişi Agüero ve Forlan'ı stadda izleyecek. Eğer yorum sayısı 100'ü bulursa bence 3. bilet de 100. kişiye verilebilir :) O yüzden yorum yapmayı ihmal etmeyin, kazanma şansınızı tepmeyin! GELELİM OLDUKÇA KOLAY OLAN SO

Hasselbaink Samsun Dostlar Kıraathanesinde!

Nezih Türk spor basınımız öğretti bana böyle başlık atmayı :) Fotoğraftaki siyahi arkadaşımız, Atletico Madrid ile İspanya'da gol kralı olmuş, Chelsea'de oynamış, Hollanda milli takımında görev almış dünyanın en güzel isimli oyuncularından Jimmy Floyd Hasselbaink. Fotoğraftaki bıyıklı arkadaşımız, büyük ihtimalle tüm dünyadan tuttuğu siyahi oyuncuları Türk kulüplerine kakalayan, "hızlı bu zenci işte tazı gibi koşuyor" deyip kulüp başkanlarına gol makinesi diye çamaşır makinesi satan bir menajer. Fakat bu sefer makineyi doğru tutturmuş, ama bunun farkına ne o ne de Samsunspor varmış. Koskoca JFH, sen Samsun'a gel, böyle kahvelerde otur çay iç, sonra beğenilme git. Bu Samsunspor aynısını Sami Hyypia'ya da yaptı diyorlardı. Doğrudur. Şunu da herkes hatırlıyordur: JFH: Baba naber? Alpay Özalan: ... ??!

Forma Arkası #23 - Vennegoor of Hesselink

  Sığmıyor. Kısaltsaydınız bari! Vennegoor of Hesselink nedir abicim.