Ana içeriğe atla

28. Hafta

Farkındaysanız geçen haftayı es geçtim. Eminim farkına varmamışsınızdır :) Dünya derbisi(!) WWE maçlarından birine döndü. Yazmak istemedim ben de. Gerçi diğer takımlara haksızlık oldu diyebiliriz, ossun.

Sivasspor puan kaybetti! Bana ilginç geliyor artık. Deplasmanda 1 puan kötü mü? Değil tabi. Ama hem Sivasspor hem Beşiktaş önüne geleni deviriyordu son zamanlarda. O yüzden şaşırdım. Bu Sivasspor'u etkiler mi? Bence hayır. Yine kazanmaya devam edecekler. Kim daha çok takılırsa şampiyon olacak. Bu takılma da anca beraberlikle olur. Zor yenilir bu iki takım. Kazanmak için 11 kişiyle hücum edip kaybetmeyi göze alacak pozisyonda değiller. Yenemiyorsa beraberlik çıkaracaklar. Zaten maç sonrası Bülent Uygun da alınan bu 1 puanın çok değerli olduğunu söyledi. Öyle yani.

Trabzonspor kabus haftalardan sonra ayağa kalktı. Kazanıyor iki haftadır. Ankara takımları sağolsun, üste oynayan takımlara hep moral veriyorlar. Baktım bir özetlere, Yattara çok güzel oynamış. Maç sonrası da açıklaması var: "Sivasspor maçı için takım olarak motivasyonumuz yüksek." Haydi bakalım!

Fenerbahçe'ye Ankara yaramıyor. Sen git 10 haftadır kazanamayan Ankaraspor'a yenil. Hem de Sami Yen'de zaman geçire geçire güç bela 1 puanı kopardıktan sonra. Eksikleri etkilemiş olabilir Fenerbahçe'yi. Stoperi Önder-Yasin, sağ beki Ali Bilginmiş. Forveti karşı takımın en etkili stoperi Guiza. Naapsın bu takım? Yazık. Bursaspor ensesinde...

Beşiktaş-Bursaspor maçından beraberlik bekliyordum. Nitekim de öyle oldu. Beşiktaş çok formda, şampiyonluğu hakedecek bir grafik çiziyor. Ama Bursaspor, Sivasspor ve Beşiktaş'la birlikte ikinci yarının flaş takımı. Bence Galatasaray ya da Fenerbahçe'den birini geçecekler. Fikstür dezavantajı nedeniyle bunun Fenerbahçe olacağını düşünüyorum. Toraman saçma sapan kartlar gördü takımını eksik bıraktı. Beşiktaş yine de maçı alıyordu neredeyse. Bursaspor'un da sağlam pozisyonları oldu ama maç Beşiktaş'ın hakkıydı. Kimse hakeme yüklenmesin, Toraman'ın sorumsuzluğuna kızsın arkadaş!

Galatasaray İBB maçına çok güzel bir kadroyla çıktı. Neredeyse eksik olmamıza sevinecektim. Defansta Semih-E.Güngör belki de bu takımın geleceği. H.Balta kendi yerine geçmişti. İlerde Baros'un arkasında Lincoln, kanatta Kewell, göbekte M.Topal. Şahane! E.Güngör Linderoth'un izinden gidiyor sanırım. Semih ise ilk maçında çok iyi bir oyun çıkardı. Maçı izlerken "ah bee!" demeyen var mıydı? Ben çok dedim. Bu adam Sami Yen'deki Hamburg maçında oynasa 35-40 dakika içinde 2-0'dan 2-3 geriye düşer miydik? Ah! Ah'la vah'la olmuyor ama tabi. Geçti gitti. Önümüze bakmak lazım. İBB maçını güç bela aldık, almalıydık. Bülent Kaptan'ın tek farklı galibiyetleri devam ediyor. Şimdi kaldı 6 maç. Şahane bir fikstür. Geçen seneki takım olsaydı bu sene, şampiyonuz derdim rahatlıkla. Ama diyemiyorum. Ben bu 6 maçı ikiye ayırıyorum. 4 maçlık Ankara takımları serisi ve sonrasında Beşiktaş ile Sivasspor muharebeleri. Ankara takımlarını kayıpsız geçersek, ki biri seyircisiz oynanacak öbürü büyük ihtimal bol seyirciyle İzmir'de, Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında ne olacağı hiç belli olmaz. Skibbe olsa Ankara takımlarını kayıpsız geçerdi. Ama Beşiktaş ve Sivasspor'a takılırdı :) Bakalım Bülent Korkmaz ne yapacak?

Sivasspor 57
Beşiktaş 56
Trabzonspor 53
Galatasaray 51
Fenerbahçe 48
Bursaspor 45

Bursa şampiyon olur mu? Hadi bakalım :P

Yorumlar

sinem dedi ki…
o WWF değil WWE. vahşi yaşamı koruma derneğinin maçları mı oluyordu? :)

oha WWE'yi de mi izliyorsun demeden cevap vereyim, hayır tiksiniyorum ama kardeşim sağolsun biliyorum ;)
bilog dedi ki…
WTF! :) Sözlüğün kurbanı oldum. WWF başlığında yazan ilk entry yanlış. Şunu düzeltiyim mesaj atayım bari :)

Sağol.
Anıl dedi ki…
Ben hesap yaptım. Bir puan farkla şampiyonluğu kaçırıyoruz. Tüh anasını ya...

Bu blogdaki popüler yayınlar

İddia Ediyorum Galatasaray - Atletico Madrid Maçına Bilet Kazanacak Taraftar Bulabilirim!

Merhaba sevgili okuyucu, GSBilyoner 'in yardımıyla Galatasaray - Atletico Madrid maçına bilet veriyorum. Düşün yani ben almıyorum, size veriyorum. Ühühü. Galatasaray taraftarının üye olarak takımına büyük katkı sağladığı GSBilyoner sistemine üye olurken herhangi bir ekstra ücret ödemediğinizi hatırlatalım. Sen üye oluyorsun sadece, takım gidip Keita'yı Baros'u alabiliyor. Böyle bir iş modeli :) Sorumuzu sormadan önce nasıl üye olunduğunu anlatalım! : Öncelikle şuraya giriyorsunuz ve üye oluyorsunuz. Üye olurken kişisel bilgilerinizde tuttuğunuz takımı GALATASARAY olarak belirliyorsunuz. Bu kadar. Aşağıdaki soruya cevap verirken, doğru cevapla birlikte GSBilyoner üye numaranızı da yorum olarak yazmanızı isteyeceğim. Soruya doğru cevabı veren 30. ve 50. kişi Agüero ve Forlan'ı stadda izleyecek. Eğer yorum sayısı 100'ü bulursa bence 3. bilet de 100. kişiye verilebilir :) O yüzden yorum yapmayı ihmal etmeyin, kazanma şansınızı tepmeyin! GELELİM OLDUKÇA KOLAY OLAN SO

Hasselbaink Samsun Dostlar Kıraathanesinde!

Nezih Türk spor basınımız öğretti bana böyle başlık atmayı :) Fotoğraftaki siyahi arkadaşımız, Atletico Madrid ile İspanya'da gol kralı olmuş, Chelsea'de oynamış, Hollanda milli takımında görev almış dünyanın en güzel isimli oyuncularından Jimmy Floyd Hasselbaink. Fotoğraftaki bıyıklı arkadaşımız, büyük ihtimalle tüm dünyadan tuttuğu siyahi oyuncuları Türk kulüplerine kakalayan, "hızlı bu zenci işte tazı gibi koşuyor" deyip kulüp başkanlarına gol makinesi diye çamaşır makinesi satan bir menajer. Fakat bu sefer makineyi doğru tutturmuş, ama bunun farkına ne o ne de Samsunspor varmış. Koskoca JFH, sen Samsun'a gel, böyle kahvelerde otur çay iç, sonra beğenilme git. Bu Samsunspor aynısını Sami Hyypia'ya da yaptı diyorlardı. Doğrudur. Şunu da herkes hatırlıyordur: JFH: Baba naber? Alpay Özalan: ... ??!

Forma Arkası #23 - Vennegoor of Hesselink

  Sığmıyor. Kısaltsaydınız bari! Vennegoor of Hesselink nedir abicim.