Ana içeriğe atla

Hüzün

Fernando Meira satıldığında çok kızmıştım. Artık UEFA kupasında ilerlemenin hayal, lig şampiyonluğunun ise çok zor olduğunu söylemiştim. Ama Cimbom beni Hamburg'daki maçta çok fena göt etti. Sene başından beri hissettiğimiz bir şey vardı, hep söylüyoruz. Bu takım avrupa maçlarında farklı oynuyordu gerçekten. Keza Hamburg'daki maçta o şartlara rağmen çok iyi bir sonuç çıkarıp olayı Sami Yen'e taşıdı takım. Bana da kapak oldu bu. İyi de oldu.

Sami Yen'deki turu geçeceğimize inanmayan var mıydı? Varolan sorunları göz önüne getirsek dahi garip bir duygu yok muydu hepimizin içinde? Bu sene UEFA'da ilerleyecekti bu takım başka yolu yoktu. Maçı Tophane'de izledim. TV'den Sami Yen'de bir Fenerbahçe derbisi havası olduğunu farkettim. İnanılmaz bir heyecan ve coşku vardı. Stadı geçtim, maçı izlediğim yerde insanların suratlarına bakınca zaten anlaşılıyordu her şey. Her pozisyonda yüreği ağzına gelen, gol atınca ortalığı yıkan TV başındaki insanlar. İnanılmazdı.

İşte bunlara rağmen elendiğimiz için, bu hissi yaşadığım için ve herkesin de bu hissi yaşadığını gördüğüm için dünkü maçta elendiğimizde inanılmaz bir hüzün çöktü üstüme. Yoksa, bu sorunları yaşayan bir takımın UEFA kupasında 4.tur oynamasını ve rakibin Almanya'da şampiyonluğa oynayan bir takım olmasını göz önünde bulundurunca takımımın elenmesine şaşırmıyorum, bu bir başarıdır diyorum.

Ama o duygu yok mu o duygu. O hala içimde. Neden bilmiyorum. Belki Süper Lig hissiyatıdır bu...


Yorumlar

Özgür Şeker dedi ki…
Öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer!
Adsız dedi ki…
hala üzülüyorum, hatta kahroluyorum.
20 yaşındayım, 7 yıldır tribündeyim, ne fener yenilgileri, ne trömsöler gördüm tribünde de beni bu kadar üzeni olmamıştı.
böyle bitmemesi gerekirdi, geçtiğimiz turu geri dönüp de iade etmek.
çeyrek finalistlere bakınca daha da içim acıyor.
bilog dedi ki…
7 yıldır bu duyguyu yaşamamışsındır. Sanırım ben de. Ben UEFA kupasını kazandığımız sene böyle hissetmiyordum yahu. Kader kazanmamamız için elinden geleni yaptı. Anca 4.tura gelebildik.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasselbaink Samsun Dostlar Kıraathanesinde!

Nezih Türk spor basınımız öğretti bana böyle başlık atmayı :) Fotoğraftaki siyahi arkadaşımız, Atletico Madrid ile İspanya'da gol kralı olmuş, Chelsea'de oynamış, Hollanda milli takımında görev almış dünyanın en güzel isimli oyuncularından Jimmy Floyd Hasselbaink. Fotoğraftaki bıyıklı arkadaşımız, büyük ihtimalle tüm dünyadan tuttuğu siyahi oyuncuları Türk kulüplerine kakalayan, "hızlı bu zenci işte tazı gibi koşuyor" deyip kulüp başkanlarına gol makinesi diye çamaşır makinesi satan bir menajer. Fakat bu sefer makineyi doğru tutturmuş, ama bunun farkına ne o ne de Samsunspor varmış. Koskoca JFH, sen Samsun'a gel, böyle kahvelerde otur çay iç, sonra beğenilme git. Bu Samsunspor aynısını Sami Hyypia'ya da yaptı diyorlardı. Doğrudur. Şunu da herkes hatırlıyordur: JFH: Baba naber? Alpay Özalan: ... ??!

İddia Ediyorum Galatasaray - Atletico Madrid Maçına Bilet Kazanacak Taraftar Bulabilirim!

Merhaba sevgili okuyucu, GSBilyoner 'in yardımıyla Galatasaray - Atletico Madrid maçına bilet veriyorum. Düşün yani ben almıyorum, size veriyorum. Ühühü. Galatasaray taraftarının üye olarak takımına büyük katkı sağladığı GSBilyoner sistemine üye olurken herhangi bir ekstra ücret ödemediğinizi hatırlatalım. Sen üye oluyorsun sadece, takım gidip Keita'yı Baros'u alabiliyor. Böyle bir iş modeli :) Sorumuzu sormadan önce nasıl üye olunduğunu anlatalım! : Öncelikle şuraya giriyorsunuz ve üye oluyorsunuz. Üye olurken kişisel bilgilerinizde tuttuğunuz takımı GALATASARAY olarak belirliyorsunuz. Bu kadar. Aşağıdaki soruya cevap verirken, doğru cevapla birlikte GSBilyoner üye numaranızı da yorum olarak yazmanızı isteyeceğim. Soruya doğru cevabı veren 30. ve 50. kişi Agüero ve Forlan'ı stadda izleyecek. Eğer yorum sayısı 100'ü bulursa bence 3. bilet de 100. kişiye verilebilir :) O yüzden yorum yapmayı ihmal etmeyin, kazanma şansınızı tepmeyin! GELELİM OLDUKÇA KOLAY OLAN SO

Forma Arkası #23 - Vennegoor of Hesselink

  Sığmıyor. Kısaltsaydınız bari! Vennegoor of Hesselink nedir abicim.